Waar moet ik nou toch weer over posten?

Nog snel even tanken. Ik stop de tankslang in mijn auto en hoor achter mij ‘Een kattenhotel, oh leuk, bestaat dat ook al’. Enigszins verbaasd, omdat ik geen gesprek had verwacht kijk ik om. Door de bestickering op mijn auto ontstond er een leuk gesprek. Zij vertelde dat ze 2 katten had die altijd thuisbleven tijdens de vakanties met een kattenoppas aan huis en dat ze überhaupt nog nooit gehoord had van een kattenhotel.

Overal zit een haakje in

Eenmaal weer onderweg gaat ons gesprek door mijn hoofd en meteen schieten er alweer haakjes mijn hoofd in. Haakjes waaraan ik onderwerpen kan hangen die mijn ideale klanten interessant vinden. Waarover ik kan posten voor zowel Cats Class als Boost je trimsalon.

Een haakje om te schrijven, over dat wat je klant wil lezen

Mijn klanten, jij dus, wil weten of mensen wel op zoek zijn naar een kattentrimsalon. En hoe je deze klanten dan kunt vinden.

Maar ook hoe jij je socials kan vullen met leuke en vooral ook aansprekende berichten zodat jij ook daaruit nieuwe klanten kan maken.

 Dus ik klik snel mijn Whatsapp aan en neem een berichtje voor mezelf op:

Schrijven over:

  • … hoe zorg je ervoor dat onbekende beroepen zoals een kattenhotel of kattentrimsalon bekender worden.
  • … hoe krijg je bewustwording dat kattentrimmen geen luxe maar een must is voor veel katten.
  • … leuke gesprekken bij de pomp en hoe je dus overal haakjes uit kan halen, dit blog dus 😉  

En diezelfde haakjes kun je ook nog eens op verschillende manieren gebruiken

En zo geschiedde, dit blog staat. Uit dit blog pik ik weer een paar stukjes om over te posten. Op deze manier heb ik mijn 2-wekelijkse blog weer gevuld en een paar van mijn social posts. Als ik er ook nog een videootje van maak ben ik compleet en heb ik al deze content ook nog eens hergebruikt.

Zie jij hier ook het haakje?

Deze gebeurtenis is geen unieke voor mij. Ik haal overal haakjes uit van de gekste momenten, al is onderweg in de auto wel een goede (misschien moet ik wat vaker in de auto gaan zitten). Want even verderop zie ik een tandarts die langs de ring in Eindhoven zit. Een plek waar iedere dag heel veel auto’s en dus potentiële klanten voorbijkomen. Hier hebben zij goed gebruik van gemaakt. Op de gevel prijkt een banner met daarop: ‘Tevens ‘s avonds en op zaterdag geopend’. Bam, vol in de roos! Weer een blogidee.

Niet, mag ik het jou dan ook leren?

Heb jij ook zo’n creatief brein dat bij alles een haakje bedenkt zodat jij nooit moeite hebt om jouw socials, nieuwsbrieven en blogs te vullen? Of is het voor jou weer een wekelijkse struggle?

Mag ik jou helpen, en je laten zien hoe jij feilloos weet waar jouw klant blij van wordt, waar je over kunt schrijven en hoe je dit op kunt hangen aan dingen uit jouw dagelijkse leven?

Vraag een gratis adviessessie aan via deze pagina en ik zorg ervoor dat ik je met een dosis nieuwe post ideeën achterlaat en je daarbij ook laat zien dat ook jij dit kunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu