Contact

Vul het contactormulier hieronder in of stuur rechstreeks een mail naar mijn e-mailadres

Heb je een vraag of is er iets anders waarmee ik je zou kunnen helpen zodat jij kan doen wat je het liefste doet, zoveel mogelijk katten trimmen? Stuur me een mailtje of vul het onderstaande contactformulier in. Ik help je heel erg graag en houd van uitdagingen 

Herken je dit?

Iedere maand verloot ik 4 gratis adviessessies twv € 75,-, wie weet ga ik jou wel op weg helpen.

Ben jij die gemotiveerde kattentrimmer die heel graag wil groeien maar even niet meer weet wat je nog meer kan doen?

Vul het vragenformulier in en je hoort van me of ik jou in een Zoomsessie van een half uur op weg ga helpen.

Het invullen van dit formulier verbind je tot niks maar zorgt ervoor dat ik mijn huiswerk kan doen. Zodat ik jou, als je de gratis sessie wint, zeker weten aan zoveel mogelijk tips en inzichten kan helpen. Zodat jij al een start kan maken richting jouw volle trimagenda.

Daarbij kijken we of het ‘Boost je trimsalon’ traject bij jou zou passen. Ik trek je nergens in, want als ik denk dat het niet passend is, dat je al zoveel hebt gedaan dat je het niet nodig hebt of wat dan ook, ga ik je niet overhalen. Ik wil in dit traject alleen mensen helpen die er ook echt alles uit gaan halen!

Dus als je denkt, ja ik wil echt groeien dit is iets voor mij! Vul dan dit formulier in en wie weet ben jij 1 van de gelukkige die na de sessie gelijk aan de slag kan met het laten groeien van jouw klantenbestand!

Menu